Dotari

Pentru instruirea practica in conducerea autoturismului a persoanelor in vederea obtinerii permisului de conducere, avem in dotare: 5 autoturisme, 1 autobuz, 1 camion + remorca si o motocicleta.
Vehiculele sunt agreate si dotate in conformitate cu prezentele norme, vehiculele sunt asigurate pentru daune cauzate tertilor si persoanelor afectate in interiorul acestora.

Pentru categoria A avem poligon dotat in conformitate cu legislatia in vigoare.
Pentru proprietarii de mopede (scutere) eliberam in urma unui curs de legislatie rutiera, adeverinta eliberata de ARR pentru circularea in siguranta pe drumurile publice fara a fi sanctionat de catre organele politiei rutiere.

Scoala de soferi MUV Bacau ofera pentru pregatirea teoretica o sala de curs cu o capacitate de 40 cursanti si o sala de mecanica cu o capacitate de 26 cursanti.
Scoala de soferi MUV Bacau detine echipamente si dotari tehnico-didactice proprii care sunt in conformitate cu programa scolara avizata:
- Panouri cu indicatoare rutiere
- Panouri cu indicatoare aditionale
- Panouri cu semnalele agentului de circulatie
- Aparate audio vizuale
- Planse cu asamblu si subasambluri pentru schemele de motor

Scoala de soferi MUV Bacau are in dotare laborator psihologic autorizat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii